Grev Turegatan 20
Box 5838
102 48 Stockholm
08-678 83 83

espresso-house-logga

Coffee Shop Managers till Stockholm

Espresso House

Som anställd för Espresso House spelar det ingen roll vilken befattning du har, vi alla är utbildade Baristor i grunden. Vem du än har kontakt med är det alltid en Barista, vare sig det är med VD, HR-avdelning, någon på ekonomi eller en etablerare. För oss, är det viktigt att alla vet vad vår verksamhet handlar om.

Vi är stolta över att kunna säga att vi växer så det knakar och därför söker vi nu fler passionerade Coffee Shop Managers som vill leverera fantastiska resultat och har ambitionen att utvecklas tillsammans med oss.

 
ATT JOBBA SOM COFFEE SHOP MANAGER

Som Coffee Shop Manager på Espresso House kommer du att driva din egna coffee shop. Ditt huvudansvar omfattar både försäljnings- och resultatutveckling, men också ett ansvar för dina medarbetare. Vi tror på ledarskap som grundar sig i att föregå med gott exempel och som Coffee Shop Manager arbetar du majoriteten av din arbetstid i baren tillsammans med dina medarbetare. Du förväntas investera både tid och engagemang och därför är arbetet lika mycket en livsstil som ett jobb.

Arbetsuppgifterna som Coffee Shop Manager är varierande och ingen dag är den andra lik. Ditt huvudsakliga ansvar omfattar daglig drift, resultat och personal.

I ansvaret för resultat ingår att aktivt arbeta för att nå och överträffa coffee shopens uppsatta mål vad gäller såväl försäljning, kostnader och kvalitet. Du har en budget för din coffee shop och lägger utifrån den varje månad en prognos för försäljning. Du har ansvar för din coffee shops resultat.

I ansvaret för dina medarbetare ingår allt ifrån att lägga ett schema som optimerar både din försäljning och följer din budget till att introducera och utbilda nya medarbetare. Personalansvaret är både det som är mest utmanande men samtidigt utvecklande då du ena dagen täcker passet för en sjuk medarbetare och andra dagen får hålla ett inspirerande personalmöte med ditt team.

VAD ERBJUDER DU OSS?

Hos oss är det människorna som gör skillnad. Det betyder att det är dina personliga egenskaper som är avgörande för rollen som Coffee Shop Manager. Förutom att du är en passionerad ledare som älskar att coacha dina medarbetare, så bör du vara resultatdriven, initiativtagande och motiveras av att vara där det händer.

Vi önskar att du som söker:

  • Har haft personalansvar och är van att leda andra
  • Har kunskap och förståelse för vad som skapar ekonomiska resultat
  • Har erfarenhet av att följa, och följa upp, uppsatta kvalitativa och kvantitativa mål.
  • Är grym på försäljning och service!

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi kommer erbjuda dig en plats i vårt Traineeprogram för nya Coffee Shop Managers. Det innebär såklart att du först av allt kommer att bli utbildad Barista. Utöver detta kommer du under två månader att introduceras på en av våra utbildningsshoppar tillsammans med en rutinerad Coffee Shop Manager. Utöver detta påbörjar du vårt ledarskapsprogram med utbildningar i bl a ekonomi, ledarskap, arbetsrätt och arbetsmiljö.

På Espresso House har vi en kultur som kännetecknas av härliga och drivna kollegor, roliga tävlingar och en tempofylld vardag. Vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet.

Möjligheterna att få växa, utvecklas och göra karriär om man så vill, är oändliga på Espresso House- Hur långt vill du gå? – Det är upp till dig!

Intervjuer och urval för denna tjänst sker löpande.
För att söka tjänsten bör du ha en profil registrerad i Hotell&Reseverkets nätverk. Registrera dig här »
Skicka sedan in din intresseanmälan, CV samt personligt brev så snart som möjligt till nedan mailadress: markus.magnell@hotelloreseverket.com.
För mer information kontakta Markus Magnell 072-222 39 36

 

Lediga tjänster