Grev Turegatan 20
Box 5838
102 48 Stockholm
08-678 83 83

Vi rekryterar och sammanför företag och individer i besöksnäringen genom rekrytering, executive search och kompetensutveckling.

Många års samlad erfarenhet

Tack vare vår gedigna branscherfarenhet har vi ett väl utvecklat och aktuellt kontaktnät och håller oss ständigt uppdaterade gällande nyheter och trender inom besöksnäringen. Vi är specialister på att identifiera våra kunders behov och ställer de relevanta frågorna. Vi har också fingertoppskänslan och förmågan att hitta rätt person till rätt tjänst vilket innebär en stor trygghet för dig.

Om oss

Jan Berkö

Jan har mer än 10 års erfarenhet från resebranschen där han var verksam inom bl a charterindustrin Fritidsresorkoncernen/TUI på en mängd funktioner inom sälj, marknad och ekonomi. Därefter var han inom MZ Travel Group som var nischade inom affärsresor. Jan har därutöver varit verksam inom mediebranschen i många år som försäljnings- och marknadschef för titlar som Resumé, Veckans Affärer och Dagens Medicin. Han är DIHM-marknadsekonom med gedigen erfarenhet från en mängd rekryterande roller och har varit rekryteringskonsult under de senaste åren.

Erik Haglöf

Erik är vd med fokus på chefer och nyckelpersoner i framför allt Sverige och övriga Norden, men även Baltikum samt andra europeiska länder. Han har 15 års erfarenhet av rekryterande roller och en gedigen bakgrund från ledande befattningar i flera olika branscher, inte minst upplevelseindustrin och underhållningsvärlden.

Lediga tjänster