Grev Turegatan 20
Box 5838
102 48 Stockholm
08-678 83 83

karusell i solnedgång

Vi rekryterar och sammanför företag och individer i besöksnäringen genom rekrytering, executive search och kompetensutveckling.

Många års samlad erfarenhet

Tack vare vår gedigna branscherfarenhet har vi ett väl utvecklat och aktuellt kontaktnät och håller oss ständigt uppdaterade gällande nyheter och trender inom besöksnäringen. Vi är specialister på att identifiera våra kunders behov och ställer de relevanta frågorna. Vi har också fingertoppskänslan och förmågan att hitta rätt person till rätt tjänst vilket innebär en stor trygghet för dig.

Om oss

IMG_5153

Per Mellström

Per är rekryteringskonsult med sin bas i Stockholm och i Svenska fjällen. Innan Hotell & Reseverket var Per Marknad & Försäljningschef för Destination South Lapland, en tjänst han även haft i destination Åre och för Strömmas anläggningar i Hemavan, Tärnaby och Riksgränsen.

markus_magnell

Markus Magnell

Markus är ansvarig för HRVs verksamhet. Hans fokus ligger framför allt på att hjälpa våra uppdragsgivare med rekrytering av chefer och nyckelpersoner, där sälj och affärsutveckling är en gemensam nämnare.

Erik_Haglof

Erik Haglöf

Erik är vd med fokus på chefer och nyckelpersoner i framför allt Sverige och övriga Norden, men även Baltikum samt andra europeiska länder. Han har 15 års erfarenhet av rekryterande roller och en gedigen bakgrund från ledande befattningar i flera olika branscher, inte minst upplevelseindustrin och underhållningsvärlden.

Lediga tjänster