Grev Turegatan 20
Box 5838
102 48 Stockholm
08-678 83 83

”Våra rekryteringskonsulter kommer från branschen och har alla lång och gedigen erfarenhet från olika linjebefattningar.”

Jan Berkö, Affärsområdeschef och rekryteringskonsult Hotell & Reseverket

För arbetsgivare

Skräddarsytt för dina behov

Tala om vem du behöver – vi hittar den du söker! Vi kan hjälpa dig! Vi arbetar aktivt med ”search” av potentiella kandidater som matchar kravprofilen. Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Här nedan kan du se alla våra olika tjänster!

Rekrytering

Komplett Rekrytering

Du får hjälp med en fullständig rekryteringsprocess där Hotell & Rese­verkets erfarna konsulter ansvarar för hela processen.

Urvalsuppdrag

Vi medverkar när du vill annonsera efter medarbetare. Vi hjälper till med allt från annonsutformning och kontakt med media till att hantera alla inkomna ansökningar.

Second Opinion

Här har du som kund tagit fram egna kandidater men vill ha hjälp med en slutbedömning för att säkerställa kandidaternas lämplighet.

Service Express

Vi har fått många förfrågningar från kunder som undrar om vi har möjlighet att hjälpa till med rekrytering av ”front-personal”, säsongs- och projektanställningar. En lättare och snabbare form av rekrytering där vi hjälper till med delar i rekryteringsprocessen.

Platsannonsering

Söker du nya medarbetare och vill hålla i hela rekryteringsprocessen själv? Denna tjänst erbjuder dig som arbetsgivare att annonsera på vår hemsida. Här har du möjlighet att marknadsföra ditt företag och samtidigt annonsera efter personal till lediga befattningar på alla nivåer.

Utbildning i rekrytering

Hotell & Reseverket utbildar rekryterande avdelningschefer inom området rekrytering. Vi kommer med råd och tips till dig som rekryterar medarbetare.

Personprofilanalys

DiSC Person Profilen klarlägger beteendemönster, styrkor och svagheter. Den identifierar de omgivningar som passar dig bäst, ökar din förståelse för andra människor och begränsar risken för onödiga konflikter.

Referenser

”Jag kom i kontakt med Hotell&Reseverket då jag var kandidat till en tjänst som Hotell&Reseverket hanterade. Min upplevelse genom hela förloppet var positivt och det kändes tryggt även som kandidat att man följde upp på processen löpande, och kunde ge och få feed-back. Det är viktigt när man kandiderar till ett jobb att man vet var i processen man befinner sig och här lyckades Hotell&Reseverket hjälpa till och förmedla klara besked som utlovat.”

Johan Åséll

General Manager –
Elite Hotel Savoy & Elite Hotel Residens & Elite Plaza Hotel

”Lyhördhet för kundens behov och seriositet i varje steg, inklusive uppföljning av resultatet, en tid efter att anställningen kommit till stånd, stärker förtroendet för Hotell & Reseverket.”

Sture Nordh

Styrelseordförande i Bergendal Meetings. Tidigare ordförande i TCO.

”Hotell & Reseverket är en värdefull samarbetspartner för oss på Malmö Turism. Tillsammans med Karin har vi vid flera tillfällen rekryterat och utvecklat vår verksamhet med mycket gott resultat”

Johan Hermansson

Turistdirektör – Malmö Turism.

”Vi uppskattar att arbeta med Hotell & Reseverket därför att de kombinerar hög kunskap om branschen med professionalitet i rekryteringsprocessen. Medarbetarna på Hotell & Reseverket är lätta att samarbeta med och har lätt för att förstå våra behov och vad vi menar. Vi är väldigt nöjda med de rekryteringar som Hotell & Reseverket hjälpt oss med.”

Caroline Drabe

Styrelseledamot Sala Silvergruva, VD – Västerås Science Park