Grev Turegatan 20
Box 5838
102 48 Stockholm
08-678 83 83

Vill du ha hjälp att forma din framtid och dina karriärval? Är du på rätt eller fel plats? Söker du efter nya möjligheter och jobbutmaningar?
Hör av Dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Min karriär

Var ständigt aktuell på arbetsmarknaden!

Till vårt Nätverk har hittills närmare 10 000 personer från branschen anslutit sig. I samband med varje nytt rekryteringsuppdrag söker vi efter lämpliga kandidater som matchar den önskvärda kravprofilen. Du kan också själv aktivt söka den tjänst som du är intresserad av.

Vill du vidare i din karriär? Registrera dig här!

 

För kandidater

Registrera / uppdatera CV

Välkommen att registrera ditt CV hos oss! Du ingår då i vårt kandidatnätverk och vi har möjlighet att matcha din profil med lediga jobb som passar dig.
Registrera CV

Har du sedan tidigare registrerat ditt CV i vårt kandidatnätverk? Då kan du gå in och uppdatera din profil istället. (Är du osäker om du finns registrerad sedan tidigare – kan du enkelt ta reda på det genom att klicka på länken nedan).
Min Profil

När du väl har registrerat dig arbetar vi aktivt med att matcha våra uppdrag med din profil för att hitta ett uppdrag som passar just dig. Kom ihåg att uppdatera din profil och CV ofta, då vi ständigt letar efter möjliga kandidater i vårt nätverk!

Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare funderingar.

Vill du förbättra ditt CV?

Ett bra och välskrivet CV är första steget till ett nytt jobb. Kom förbi oss på Hotell & Reseverket!  Vi tittar närmare på ditt CV så att det så tydligt som möjligt beskriver vem du är, vilka egenskaper du besitter och dina erfarenheter.

Välkommen att höra av dig till oss för att boka in en tid.

Stockholm: 08-678 83 83
Malmö: 070-969 86 00

Karriärplanering

Vill du ha hjälp att forma din framtid och dina karriärval? Är du på rätt eller fel plats? Söker du efter nya möjligheter och jobbutmaningar? Hör av Dig till oss så hjälper vi dig vidare.

Lediga tjänster

Vart är du på väg?

Vi känner din bransch
som ingen annan.